BEWIT BENZOIN 100% ČISTÝ ESENCIÁLNY OLEJ

Kód: 30046/5 M 30046/15 Zvoľte variant
Výpredaj
Značka: Bewit
€27,20 €55,50 od €27,20 –28 % –29 % až –29 %
benzoin absolue benzoin hlas sucha uzemnujici meditace napeti prepracovanost kuze nervove dychaci uvolneni stres do mydla do kosmetickych pripravku cisteni pokozky adstringentni thumbnail 1613123146 BENZOIN
€27,20 €55,50 od €27,20 –28 % –29 % až –29 % €19,50 €38,90 od €19,50
Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Zvoľte variant
Variant
Možnosti doručenia

Vôňa je teplá, balzamová s vanilkovými tónmi. Uzemňujúci charakter oleja navodí pocit pokoja a stability. Zvlášť účinný je aj v starostlivosti o pleť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ako taká sa benzoínová silica uplatňuje predovšetkým v kompozíciách luxusných parfumov, kde im prepožičiava svoju bohatú balzamovú vôňu s vanilkovými tónmi. Uzemňujúci nádych tejto esencie môže pomôcť k navodeniu meditatívneho rozpoloženia a odvrátiť tak myseľ od ťaživých myšlienok, obáv a vnútorného napätia.

Zvlášť účinný je aj v starostlivosti o pleť.

100% ČISTÝ ESENCIÁLNY OLEJ Z ŽIVICE STYRAČA BENZOINOVÉHO
Styrač benzoinový (Styrax benzoin) – až dvadsať metrov vysoký strom vyskytujúci sa v oblastiach tropickej Ázie. Výsledný esenciálny olej je získavaný z jeho živice šetrnou extrakciou pomocou rozpúšťadla, ktoré je potom z média úplne odstránené.

Výsledkom je 100% čistý a koncentrovaný esenciálny olej – Absolue.

VEDELI STE ŽE?
Esenciálne oleje získané zo živice veľmi ľahko tuhnú pri izbových teplotách. Môžu za to terpenoidy a ďalšie prirodzene obsiahnuté látky.

Tradične sa pri práci s takto hustými olejmi odporúča jemné ohrievanie, ktoré však môže znehodnotiť obsiahnuté látky.

Pokiaľ sa vám nedarí esenciálny olej z fľaštičky vykvapkať, odporúčame kvapkadlo z fľaštičky odrobiť a požadované množstvo odobrať pomocou špajle či sklenenej pipetky.

ZLOŽENIE
Esenciálny olej benzoín je prírodným kokteilom stoviek biologicky aktívnych látok. Avšak za kľúčové sú považované látky zvané Benzyl acetate, Citronellol a α-terpineol.

 

BENEFITY ESENCIÁLNEHO OLEJA BENZOÍNU

Na parfumáciu
Silica benzoínu svojou hlboko balzamovou až vanilkovou vôňou má svoje nezastupiteľné miesto v parfumérii. Možno ju však využiť aj do kompozícií pre parfumáciu mydiel, kozmetických prípravkov a prostriedkov bytovej chémie.

Na duchovnej rovine
Benzoínový olej poskytuje pocit pokoja a stability tým, ktorí sú duševne preťažení. Uzemňujúca povaha esencie môže pomôcť k navodeniu meditatívneho rozpoloženia a odvrátiť tak myseľ od ťaživých myšlienok, obáv a vnútorného napätia.

Benefity pre pleť
V starostlivosti o pleť je benzoín používaný na hĺbkové čistenie a celkové upokojenie pokožky. Olej má adstringentné účinky, vďaka čomu je účinný ako tonikum na zníženie viditeľnosti rozšírených pórov.

BENEFITY ESENCIÁLNEHO OLEJA BENZOÍNU V KOCKE

  • Uplatňuje sa ako fixátor vonných kompozícií
  • Poskytuje pocit pokoja a stability
  • Je vhodný na meditácie
  • Odvracia myseľ od ťaživých myšlienok, obáv a vnútorného napätia
  • Je vhodný na hĺbkové čistenie a upokojenie pokožky
  • Má adstringentné účinky
  • Je vhodný na zmiešanie s cédrovým drevom, santalovým drevom, kadidlom alebo pačuli

Určené do aromalámp a difúzorov a k priamej inhalácii. Nepoužívajte vnútorne. Ak ste tehotná alebo dojčiaca, konzultujte použitie s lekárom. Ak ste v akejkoľvek zdravotnej starostlivosti, tak konzultujte použitie so svojím ošetrujúcim lekárom. Neaplikujte neriedené na kožu. Chráňte pred deťmi.

Nariadenie Európskeho parlamentu nám neumožňujú uvádzať u výrobkov neschválené zdravotné tvrdenia. Nie je to možné ani v prípadoch, keď sú tieto zdravotné tvrdenia potvrdená vedeckými štúdiami. Zdravotné tvrdenie tu nie je možné uvádzať ani v rámci osobných skúseností a referencií. Pre zistenie podrobnejších informácií Vás preto odkazujeme na iné zdroje.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: